fysioterapia-selkäryhmä

(Keskiviikon selkäryhmä on toistaiseksi tauolla.)

SELKÄRYHMÄ

Ryhmä sopii sinulle, kun haluat ennaltaehkäistä selkäkipuja tai päästä pysyvästi eroon kivuistasi.

Selkävaivat voivat olla hyvin kivuliaita ja saattavat rajoittaa liikkumista sekä hankaloittaa päivittäisistä toimista selviytymistä.

Ryhmässä harjoitellaan fysioterapeutin ohjauksessa oikeita suoritustekniikoita ja opetellaan käyttämään selkää siten, että selkäkipusi pysyvät hallinnassa ja pysyt liikkumaan ilman kipua

Saat tukea ryhmäläisiltä, jotka ovat painineet vastaavanlaisten ongelmien kanssa

Sarin kokemuksia selkäryhmästä

  • a.

Julian kokemuksia selkäryhmästä

Erikan kokemuksiaselkäryhmästä

Selkäryhmä

Ketä selkäryhmässä on? Ryhmäläisillä on taustalla alaselän ja kaularangan välilevynpullistumaa, selkäleikkausta, niska-hartiseudun vaivoja. Moni on kärsinyt pidempään kivuista ja säryistä. Osalla ei enää ole akuutisti mitään vaivaa vaan haluavat pitää kuntoa yllä ja ennaltaehkäistä selkä- ja niskavaivoja. Moni on aloittanut selkäryhmässä fysioterapia käyntien lomassa. Se on tehnyt fysioterapiasta myös edullisempaa ja intensiivisempää, koska tapaamiset ovat viikottain. Selkäryhmään mahtuu kerralla kuusi osallistujaa, joten ohjaus on varsin henkilökohtaista.

AJANKOHTA

TIISTAISIN KLO 17:00

Jos olet uusi asiakas, niin varaa aika ensin Alkukartoitukseen.

Alkukartoituksessa fysioterapeutti haastattelee ja tutkii liikkumistasi, näin voimme heti ensimmäisellä kerralla taata, että saat turvallista ja yksilöllistä ohjausta ryhmän aikana.

Tervetuloa mukaan!

HINTA

10€/krt tai 10 kerrran kortti 85€

(sis. alv. 0%)

Varaa aika alkukartoitukseen!

Ryhmän vetäjänä toimii fysioterapeutti Arttu Peltola, joka on perehtynyt erityisesti selkävaivojen hoitoon. Hän korostaa harjoittelussa oikeiden suoritustekniikoiden merkitystä ja sopivan rasitusmäärän oppimista.

PAIKKA

Proxima Finland, Tampellan esplanadi 3 A, Tampere

OLETKO KIINNOSTUNUT RYHMÄSTÄ?

Voit olla yhteydessä puhelimitse suoraan ryhmän vetäjään:

ArttuIsokuvapng

Fysioterapeutti Arttu Peltola

puh. 044 0399952

TAI

VARMISTA PAIKKASI