Puhelinajanvaraus : 044 726 6033

 

Jos emme pysty vastamaan heti puhelimeen, soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian.

Voit varata ajan itsellesi tai läheisellesi alla olevasta nettiajanvarauksesta. Aikoja on saatavilla klo 7-21 välisenä aikana, myös viikonloppuisin. Jos sinulla on kysymyksiä liittyen fysioterapiaan tai hierontaan, voit olla suoraan yhteydessä fysioterapeutteihimme.

Nyt voit tehdä varauksen myös liikuntaryhmiin!

Akuuteissa tapauksissa suosittelemme soittamaan suoraan fysioterapeuteillemme. Pyrimme palvelemaan asiakkaitamme lyhyelläkin varoitusajalla, jotta hoitoon pääseminen olisi mahdollisimman nopeaa! Parhaiten tavoitat meidät arkisin klo 10-18. Tiedustele myös ilta- ja viikonloppuaikoja!
Sähköpostimme ovat muotoa etunimi@proximafinland.fi
Jesse Asikainen

Fysioterapeutti, Urheiluhieroja

040 727 5503

Arttu Peltola

Fysioterapeutti, Urheiluhieroja

0440 3999 52

Mirva Kallunki

Fysioterapeutti

044 0724 361

Anni Laitinen

Fysioterapeutti

040 7396 812

Mira Nieminen

Fysioterapeutti

045 845 8458

Jos emme pysty vastamaan heti puhelimeen, soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian.

 

Voit luoda oman tunnuksen, jonka avulla voit hallita fysioterapia-, hieronta- ja ryhmäajanvarauksia.
Tunnuksen luominen: Tee ajanvaraus normaalisti valitsemalla hoito tai ryhmä. Täytä henkilötietosi ja ruksita kohta ”luo tunnus”. Saat sähköpostiisi tiedon tunnuksen aktivoimisesta. Tunnuksena toimii sähköpostiosoitteesi ja salasanan saat aktivointiviestin yhteydessä. Voit muuttaa salasanan kirjautumalla ajanvaraukseen.

 

Ajanvarausten peruminen tapahtuu soittamalla tai tekstiviestillä ajanvarausnumeroomme 044 7266 033 tai olemalla suoraan yhteydessä terapeuttiisi. Ethän peru aikaasi sähköpostilla tai sosiaalisen median keskustelumahdollisuuden kautta. Peruutathan varauksesi viimeistään 24 tuntia ennen aikaasi. Veloitamme peruuttamattomista ajoista hinnaston mukaisesti.

Täytäthän esitietolomakkeen ennen ensimmäistä käyntikertaa. Näin nopeutat vastaanottotoimintaa. Jos vaivasi tai kipusi luonne tai sijainti on muuttunut huomattavasti aikaisempaan nähden. Täytä lomake uudelleen seuraavaa aikaa varatessasi.

ESITIETOLOMAKE

Löydät kaikki terapeuttimme selaamalla nuolesta eteenpäin. Valittu terapeutti näkyy sinisenä.