Yrityksille online tyky-palvelut

Tarjoamme monipuolisia hyvinvointia ja toimintakykyä tukevia palveluita jokaisen yksilöllinen toimintakyky huomioiden. Tavoittelit sitten parempaa kuntoa, painonhallintaa tai arjessa jaksamisen parantamista, niin me etsimme sinulle yhdessä toimivimmat ratkaisut! Terve ja hyvinvoiva työntekijä on työssään motivoituneempi ja rentoutuneempi, mikä näkyy työtehon ja tuottavuuden lisääntymisenä sekä vähentyneinä sairauspoissaoloina.

VOI HYVIN, JOKA PÄIVÄ!

Kartoitus

Ensimmäiseksi kartoitamme nopealla kaavakkeella terveydentilasi, tavoitteesi ja tarpeesi. Seuraamme myös tavoitteiden saavuttamista, harjoitteiden ja hoitojen vakuttavuutta. Esimerkkihinta yli 10 hlö yrityksille.

20€ / henkilö / kartoitus

Työpäivän aktivointi

Saat puhelimeesi työpäivääsi tukevia harjoitteita, ohjeita ja voit olla yhteydessä fysioterapeuttiisi sovelluksen kautta. Esimerkkihinta yli 10 hlö yrityksille.

25€ / hlö / kk

Fysioterapia ja hieronta

Pääset nopeasti tutulle fysioterapeutille akuutissakin tilanteessa. Vastaanotolla fysioterapeutti tutkii sinut tarkemmin ja selvittää vaivasi syyn. Hän pystyy tarkentamaan ja lisäämään sinulle spesifejä harjoitteita.

Sopimushintojen mukaan.

Joustavasti koko porukalle

Toteutamme yrityksille joustavasti etäpalveluna, työpaikallasi tai omalla vastaanotollamme. Koko henkilöstön terveyskampanjat ja ryhmät lisäävät myös yhteishenkeä.

Esimerkkejä kampanjoista:

 • Kävelykampanjat
 • Kyykky- ja punnerruskanpanja
 • Niska-hartiajumppa
 • Crosstraining
 • Personal training
 • Stressinhallinta

Täsmä apu!

Täsmä avussa! on helpointa lähteä liikkeelle koko työyhteisölle tehtävästä kartoituksesta. Kartoituksella työnantaja saa kuvaa missä yleisesti työntekijöiden työkyky ja -kunto on. Kartoituksen avulla poimimme työntekijöiden joukosta heidät, joilla on tuki- ja liikuntaelin vaivoja, kuten alaselkäkipua, polvi tai olkapää ongelmia. 2-3 kuukauden jaksolla tapaamisia fysioterapeutin kanssa voidaan sopia esimerkiksi 3-5 kappaletta. Työntekijä saa ohjeita, harjoitteita tai hierontaa tapaamisten aikana.

Täsmä apu! on palvelu, joka räätälöidään jokaiselle työtekijälle henkilökohtaisesti. Työnantajan kanssa sovitaan, mitä palveluita tarpeen mukaan käytetään.

Lue esimerkki tapauksemme tästä.

Yrityspalveluihimme luottavat:

Proxima Finland on Pirkanmaan Yrittäjien jäsenyritys.

LUENNOT JA WORKSHOPIT

Järjestämme kattavia ja monipuolisia terveyteen sekä hyvinvointiin liittyviä koulutuksia, niin hyvinvointi- ja terveysalan ammattilaisille kuin aiheesta kiinnostuneille.

Kysy rohkeasti lisätietoja!

ESTEETTÖMYYS JA ERGONOMIA:

 • Kartoitamme työntekijöidesi työskentelypisteet ja autamme heitä oikeanlaisen työskentelyasennon löytämisessä. Työntekijöille voidaan suunnitella yksilöllisesti heidän tarpeitaan ja mittojaan vastaavat työskentelypisteet. Näin saamme lisättyä työntekijöiden viihtyvyyttä, parannettua heidän jaksamistaan ja vähennettyä työstä aiheutuvaa kuormitusta. Ohjaamme ja opastamme heitä ennaltaehkäisemään vaivoja myös jatkossa.
 • Autamme sinua halutessasi myös yrityksesi tai yhteisösi uusien tilojen suunnittelussa ja kalustehankinnoissa. Tilasuunnittelussa kiinnitämme erityistä huomiota ergonomiaan ja oikeanlaisiin työskentelyasentoihin fysioterapeutin vankalla ammattitaidolla.

TYÖPAIKKAHIERONNAT JA KEHONHUOLTO YRITYKSILLE

 • On tärkeää, että terveys- ja hyvinvointipalvelut ovat helposti kaikkien saatavilla. Lisää työyhteisösi mahdollisuuksia vaikuttaa omaan terveyteensä ja hyvinvointiinsa järjestämällä työpaikallesi hierontaa tai HighRoller -kehonhuoltotunti sopivana ajankohtana. Järjestät vain sopivan tilan käytettäväksemme niin me huolehdimme tarvikkeista ja muista käytännön järjestelyistä.
 • Tulemme työpaikallesi huolehtimaan työtekijöidesi jaksamisesta sekä hyvinvoinnista ja tarjoamme ammattitaitomme käyttöönne. Työntekijät saavat mahdollisuuden tulla hoitamaan vaivojansa tai hemmottelemaan itseään kätevästi esimerkiksi taukonsa/ruokatuntinsa aikana.

TYKY-PÄIVÄT JA LAJIKOKEILUT YRITYKSILLE

 • Toteutamme monipuolisia ja toiveidenne mukaan toteutettavia tyky-päiviä sekä erilaisia lajikokeiluja.
 • Testaamme, seuraamme ja haastamme työntekijänne panostamaan omaan terveyteensä ja antamaan oman panoksensa työyhteisön hyvinvoinnin parantamiseksi.
 • Hoidamme työntekijöidenne vaivat ja ohjaamme heitä ennaltaehkäisemään vaivoja myös jatkossa.

TESTAUSPALVELUT YRITYKSILLE

 • Aerobisen kunnon testaus
 • Lihaskuntotestit
 • Kehonkoostumusmittaus
Ota yhteyttä meihin!  Tai soita suoraan fysioterapeutti Arttu Peltolalle 0440399952