Kestävyysvalmennuslajivalikoimassa on triathlon, pyöräily ja juoksu. Kestävyysvalmennuksissamme on maajoukkueurheilijoista kuntoilijoihin. Valmennuksen voidaan toteuttaa sekä etä- että lähivalmennuksena.

kestävyysvalmennus-juoksuvalmennus

Valmennusfilosofian mukaisesti harjoittelu on ihmisen kokonaisvaltaisen tilanteen huomioon ottavaa, lähtökohtana urheilijan omat tavoitteet lajin parissa, elämäntilanne, vahvuudet ja kehittämiskohteet. Tie huipulle ei ole koskaan suora, joten suunnitelmaa muokataan matkan varrella tilanteen mukaan. Lyhyen- ja pitkän aikavälin tavoitteiden asettelu ja seuranta tuo motivaatiota myös peruskuntokauden harjoitteluun sekä tilaisuuden arvioida harjoittelun onnistumista. Kaikki valmentajamme ovat myös fysioterapeutteja, mikä tarkoittaa sitä, että harjoittelu suunnitellaan niin, että pystyt harjoittelemaan terveenä. Mikäli sinulla on jokin perussairaus kuten nivelreuma tai astma pystymme auttamaan sinua perussairauden hoidon kanssa niin, että saat harrastuksestasi mahdollisimman paljon irti sairaudesta huolimatta.

Kenelle Proxima Finlandin kestävyysvalmennus sopii?

Valmennukset räätälöidään jokaisen lähtötasolle sekä elämän tilanteeseen sopivasti. Valmennuksissamme on maajoukkueurheilijoista vasta-alkajiin. Teemme ennen harjoittelun suunnittelua laajan lähtötilanteen kartoituksen, jonka pohjalta aloitamme harjoittelun suunnittelun.  

Miten etenen?

Valitse itsellesi Peruspaketti 1 tai Peruspaketti 2. Peruspaketit toimivat etä- ja lähivalmennuksen peruspaketteina. Lähivalmennuksessa voi peruspaketin päälle valita 1, 2 tai 4 harjoituskertaa kuukaudessa valmentajan kanssa. Valmennusasiakkaillemme tarjoamme edullisemmin myös juoksutekniikka-analyysi ja lihastasapainokartoituksia. Jos mietit, mikä olisi sopiva paketti sinulle, täytä alla olevasta linkistä kyselylomake. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

Peruspaketti 1:

 • Lähtötilanteen kartoitus
 • Tavoitteenasettelu ja seuranta
 • Harjoitussuunnitelma ja harjoituspäiväkirja verkossa Trainingpeaks- alustalla, asiakkaalla mobiiliapplikaatio
 • Harjoitukset syke-, teho- ja/tai vauhtiohjattuna 
 • Kuukausittain päivittyvä harjoitusohjelma
 • Etäkontakti valmentajan kanssa kerran kuukaudessa, suojatulla yhteydellä (Valviran hyväksymä).
 • Lihasvoimaharjoitukset video-ohjeineen FysiApp-sovelluksella.
 • Hinta 99€/kk 

Peruspaketti 2:

 • Lähtötilanteen kartoitus
 • Tavoitteenasettelu ja seuranta
 • Harjoitussuunnitelma ja harjoituspäiväkirja verkossa Trainingpeaks- alustalla, asiakkaalla mobiiliapplikaatio
 • Harjoitukset syke-, teho- ja/tai vauhtiohjattuna 
 • 2-4 viikon välein päivittyvä harjoitusohjelma
 • Etäkontakti valmentajan kanssa kaksi (2) kertaa kuukaudessa, suojatulla yhteydellä (Valviran hyväksymä).
 • Lihasvoimaharjoitukset video-ohjeineen FysiApp-sovelluksella.
 • Hinta 149€/kk

Harjoitukset valmentajan kanssa:

 • 1 krt / kk – 89€
 • 2 krt / kk – 169€
 • 4 krt / kk – 299€

Harjoitukset Tampereen alueella ja mahdolliset pääsymaksut liikuntapaikoille eivät sisälly hintaan. Harjoitukset ovat kestoltaan 60min.

kestävyysvalmennus-juoksuvalmennus

Lisäpalvelut

Juoksutekniikka-analyysi, 60min 89€ (68€) Tulossa

Juoksijan lihastasapainokartoitus, 1,5-2h 169€ (129€) Tulossa

Triatlonistin lihastasapainokartoitus, 1,5-2h 169€ (129€) Tulossa

Ravintovalmennus (sis. ruokapäiväkirjan analyysi ja ohjeet muutoksista) 89€ (69€)

Fysioterapia 60min 68€ (59€)

Voimassa olevalla valmenussopimuksella saat lisäpalvelut edullisemmalla hinnalla (hinta suluissa)!

Kestävyysvalmennus – peruspaketit avattuna

Lähtötilanteen kartoitus

Lähtötilanteen kartoituksessa teetämme sinulla kattava 7 osaisen kyselyn, jonka aihealueet ovat Tavoitteet ja lähtötilanne, Ajankäyttö, Psyykkinen osa-alue, Fyysinen osa-alue, Kokonaisrasitus ja palautuminen, Vamma- ja sairaushistoria sekä Valmentajat. Suosittelemme sykemittarin käyttöä, jotta voimme tehdä harjoittelua sykeohjatusti. Sykemittarin avulla pystymme seuramaan kokonaiskuormitusta ja että harjoittelu tapahtuu oikealla sykealueella.

Tavoitteen asettelu ja seuranta

Ensimmäisessä keskustelukerralla tarkennamme tavoitteitasi ja pilkomme niitä osa-alueisiin sekä välitavoitteisiin. Sovimme mittareista sekä aikataulusta, joilla tavoitteita seurataan.

Training Peaks

Training Peaks on sovellus sinulle, josta löydät sinulle ohjelmoidut harjoitukset ja niiden sisällön. Harjoittelu aikataulutetaan sinulle sopiviin rutiineihin harjoitusmäärien sekä kuntosi perusteella.

Syke-, teho- ja vauhtiohjattu harjoittelu

Valmentaja laati lajista riippuen syke-, teho-, tai  vauhtiohjattuja harjoituksia, jotka latautuvat Training Peaks -mobiiliaplikaatioon. Training Peaks on yhteensopivia mm. Garminin, Polarin, Suunnon ja FitBitin järjestelmien kanssa. Voit katsoa tarkemmat tiedot täältä.

Harjoitusohjelman päivittäminen

Harjoitusohjelman isot tekijät voidaan suunnitella pitkällekin eteenpäin. Tärkeää on kuitenkin, että harjoittelussa tapahtuviin muutoksiin ja kuormituskysymyksiin pystytään reagoimaan nopeasti. Silloin lyhyen aikavälin päivittäminen on tärkeää.

Etäkontaktit valmentajan kanssa

Etäkontaktit toteutetaan terveydenhuollon etäpalveluihin tarkoitutetulla palvelulla. Tämä asiakkaidemme yksityisyydensuojan takia ja pidämme tärkeänä, että asiakkaisiin liittyviä tietoja käsitellään niiden vaativalla tavalla. Emme käytä etäkontaktina esimerkiksi Skype tai What’s App -sovelluksia. Voit valita oletko yhteydessä valmentajaan kerran vai kaksi kuukaudessa.

Lihaskuntoharjoittelu

Vaikka kyse on kestävyysvalmennuksesta tarjoamme sinulle kokonaisuuttaa, jotta saavutat tavoitteesi. Lihaskuntoharjoittelu on tärkeä osa vaivojen ennaltaehkäisyä. Fysioterapeuttimme laativat sinulle harjoittelua sekä suorituskykyä tukevat lihasvoimaharjoitukset. Saat harjoitukset FysiApp-sovellukseen, josta saat video-ohjeet liikkeiden suorittamiseen. Tutustu myös lihastasapainokartoituksiimme.

Valmentajat

Fysioterapeutti ja ammattivalmentaja

Triathlonvalmennus, pyöräily-, uinti- ja juoksulajivalmennukset, kestävyysvalmennus

Fysioterapeutti, erikoistumassa urheilufysioterapiaan

Juoksu- ja hiihtovalmennus, kestävyysvalmennus

fysioterapia-tampere-fysioterapeutti-jesse-asikainen

Jesse Asikainen

Fysioterapeutti

Juoksuvalmennus, kestävyysvalmennus