Fysioterapia auttaa sinua tai läheistäsi toipumaan leikkauksesta, nauttimaan liikkumisesta ja selviytymään arjessa sairaudesta tai vammasta huolimatta. Selvitämme yhdessä vaivasi syyn, suunnittelemme kanssasi kuntoutuksen ja ohjaamme sinua tekemään oikeita ratkaisuja toimintakykysi tukemiseksi ja parantamiseksi. Oli kyseessä sitten selän, niskan tai olkapään ongelmat tai muut tuki- ja liikuntaelimistön vaivat, ammattitaitoiset fysioterapeuttimme auttavat sinua helpottamaan oloasi ja pääsemään eroon kivuistasi.

TUTUSTU ETÄFYSIOTERAPIAAN TÄSTÄ
  • Lääkärin lähetteellä saat meiltä fysioterapiasta suoraan KELA-korvauksen.
  • Suunnittelemme kanssasi kuntoutuksen, asetamme tavoitteet ja autamme sinua niiden saavuttamisessa, jotta voit palata takaisin arkeen terveenä ja hyvinvoivana.
  • Otamme aina huomioon myös henkisen ja fyysisen jaksamisesi sekä elämäntilanteesi ja pyrimme yhdessä löytämään sinulle parhaiten sopivan hoidon.
  • Autamme sinua kuntoutumaan leikkauksen tai vamman jälkeen, jotta arkeen palaaminen olisi sinulle mahdollisimman helppoa ja vaivatonta.
  • Neuvomme kuinka pystyt helpottamaan kipujasi ja liikkumistasi sekä ennaltaehkäisemään vaivojen uusiutumisen.
  • Opastamme sinua myös tarvitsemiesi apuvälineiden tarpeen arvioimisessa ja hankinnassa.
  • Haluamme auttaa läheistäsi selviytymään arjesta, nauttimaan elämästä ja asumaan kotona mahdollisimman pitkään.
  • Opastamme myös sopivien apuvälineiden hankinnassa ja tarvittavissa kodin muutostöissä, jotta kotona liikkuminen olisi sujuvaa ja turvallista.
  • Huomioimme myös henkisen ja fyysisen jaksamisen sekä elämäntilanteen vaikutuksen terapiaan ja pyrimme yhdessä löytämään parhaiten sopivan hoidon.
  • MYÖS KOTIKÄYNNIT! Soita ja sovi ilmainen alkukartoitus!

Varaa aika Fysioterapiaan!

Teemme töitä, jotta sinä osaat pitää paremmin huolta itsestäsi!

Fysioterapia- ja hierontapalvelut

Fysioterapia-tampere-tutkittuaFysioterapia

Jos kärsit kivusta tai pidempään jatkuneista vaivoista, suosittelemme varaamaan ajan fysioterapiaan. Fysioterapiassa tutkimme, mistä vaivasi johtuu ja selvitämme mistä kipu on saanut alkunsa. Hieronnan ja erilaisten käsittelyiden avulla saamme rentoutettua lihaksiasi, lisättyä liikkuvuutta ja helpotettua kipujasi, jotta harjoitteiden tekeminen on mahdollista. Aktiivisen harjoittelun avulla korjaamme suoritustekniikkaasi ja aktivoimme kehosi toimintaa tukevia lihaksia, jotta kivut vähenevät ja liikkumisesta tulee helpompaa. Kun pääset vaihtiin Personal Trainingista saat henkilökohtaista valmennusta ja vältät näin vaivojen uusiutumisen.

Lisää Fysioterapiapalveluistamme

fysioterapia-tampere-24hsisällä

Hieronta ja urheiluhieronta

Hieronnassa keskitytään enemmän varsinaiseen hierontakäsittelyyn, jonka kautta lihaskireydet ja kivut saadaan helpottumaan. Hieronta suunnitellaan sinun tarpeidesi mukaan, helpottamaan sinun oloasi. Oli toiveissasi sitten rentoutuminen kiireisen työpäivän jälkeen tai rankemman treenijakson jälkeinen jalkojen kireystila, me autamme sinua. Hierontaa käytetään myös usein osana fysioterapiaa helpottamaan lihaskireyksiä, tasaamaan kehossasi vallitsevia puolieroja ja parantamaan liikkuvuutta. Jos olet käynyt useamman kerran hieronnassa, eikä siitä ole ollut merkittävää apua vaivoihisi, suosittelemme varaamaan ajan fysioterapiaan.

Lisää Hierontapalveluistamme

Fysioterapian eteniminen

Lähtötilanteen kartoitus

Esitietolomakkeen avulla kartoitamme terveydentilasi, tarpeesi ja tavoitteesi.

Antamasi tiedot auttavat meitä suunnittelemaan sinulle parhaiten sopivan hoidon olosi helpottamiseksi ja kipujesi vähentämiseksi.

Fysioterapia ja hieronta

Takaamme sinulle nopean pääsyn fysioterapeutin vastaanotolle akuutissakin tilanteessa.

Vastaanotolla fysioterapeuttimme tutkii sinut tarkemmin ja pyrkii selvittämään mahdollisen kivun tai vaivan aiheuttajan ja ohjaa sinulle tarvittaessa yksilölliset harjoitteet kotona suoritettavaksi.

Voit saapua fysioterapiaan joko lääkärin lähetteellä tai ilman! Lähetteellä olet oikeutettu saamaan hoitojaksostasi KELA-korvauksen, joka vähennetään jo maksuvaiheessa suoraan hoidon loppusummasta.

Yksilöllistä hoitoa

Fysioterapian sisältö ja käytetyt hoitomuodot valitaan vastaamaan juuri sinun henkilökohtaisiin tarpeisiisi.

Fysioterapeuttimme keskustelee kanssasi, kartoittaa hoidon tarpeesi, ottaa mahdolliset vaivasi tai sairautesi huomioon ja laatii sinulle yksilölliset harjoitteet.

Fysioterapiaharjoitteet puhelimeesi

FysiApp -sovelluksen kautta sinun on mahdollista saada fysioterapeutin harjoitteet kätevästi puhelimeesi. Näin saamasi harjoitteet kulkevat helposti mukanasi ja fysioterapeutti on tarvittaessa nopeasti tavoitettavissasi.

Varaa aika Fysioterapiaan!

HINNASTO:

Fysioterapia 30min – 48€

Fysioterapia 45min – 58€

Fysioterapia 60min – 68€

Voit tulla fysioterapiaan lääkärin lähetteellä tai ilman! Lähetteellä KELA-korvaus hoitojaksostasi. 

Peruuttamattomista ajoista veloitetaan palveluhinnaston mukaisesti.

Kotikäynnit – Tampereen alueella

Fysioterapia 30min – 72

Fysioterapia 45min – 87€

Fysioterapia 60min – 102€

Soita ja sovi ilmainen alkukartoitus!


Kotikäynnit – Tampereen ulkopuolelle

Sovittavissa erikseen.


pirkanmaanosuuskauppa_10

ePassin HyvinvointiPassilla voit maksaa hieronta- ja fysioterapiakertoja sekä FysioValmennus- ja ryhmäliikuntamaksuja.

Huomioithan, että työnantajasi on aktivoinut hierontasaldon palveluihisi ja lisännyt Proxima Finlandin palveluntarjoajaksi.