Juoksutekniikkaleiri 28.-29.9.2019, Tampere

259.00

Yhden henkilön osallistuminen 28.-29.2019 juoksutekniikka leirille Tampereella. Leirin järjestävät Juoksutekniikka.com  ja Proxima Finland

Ilmoittautuminen sulkeutuu KE 25.9.2019 klo 23:59!

Varastossa

Kuvaus

Juoksutekniikkaleiri 28.-29.9.2019 Tampere, Lielahti. Puls och Träning / Proxima Finland. Osoite: Teivaankuja 1, Lielahtikeskus Juoksuleirin valmentaja toimii juoksuvalmentaja ja fysioterapeutti Arttu Peltola. Juoksutekniikkaleiri on intensiivinen kurssi juoksutekniikan ja keskivartalon hallinan ja voiman kehittämiselle. Ensimmäiseksi saat analyysin juoksutekniikastasi ja 2 tärkeintä kehittämiskohdetta. Tämän jälkeen testaamme käytännössä, mitä kehitettävää kehonhallinnassa on, jotta tekniikkavirheet voidaan korjata. Käymme läpi tyypillisimpiin juoksutekniikkavirheisiin korjaavia harjoitteita ja ajatusmalleja.

OHJELMA:

Ennakkotehtävä:

Kuvaa itsestäsi juoksutekniikkavideo. Lähetä se viimeistään torstaina 19.9.

LAUANTAI 28.9.  klo 11-17:30

11:00 Juoksutekniikkaleirin avaus ja ohjaajien esittäytyminen

11:20 Juoksutekniikkapalautteiden jako, ryhmäliikuntatila

11:30 Keskivartalon hallinnan ja voiman testaukset, ryhmäliikuntatila

12:30 Lounastauko

13:30 Keskivartalon hallinnan ja voiman testaukset jatkuu, ryhmäliikuntatila

14:30-15:30 Juoksijan keskivartalon voimaharjoittelu – tekniikkavirheiden korjaaminen, Kuntosali ja ryhmäliikuntatila

16:00 Juoksulenkki 60min

Mahdollisuus suihkussa käymiseen ja saunomiseen

SUNNUNTAI 29.9.  klo 9-14

9:00 Harjoittelun suunnittelu – Minä osa-alueita harjoittelussani tulee olla, jotta vältyn rasitusvammoilta ja juoksuvauhtini kehittyy

10:30 Juoksutekniikkaharjoitus, ylä- ja alamäkijuoksutekniikka

11:45 Suihku ja Lounas

13:00 Kuormituksen säätelytyökalu

Aikataulu on alustava. Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Keskivartalon hallinnan havainnoinnissa voidaan käyttää ns. laatikkoajattelua. Meillä on kolme laatikkoa, joista alin on lonka-lantio-alaselkä, toisena on rintakehä sekä -rengas. ja viimeisenä kaularanka ja pää. Jotta kehomme voi tuottaa voimaa haluamaamme suuntaan, juostessa eteenpäin, on näiden laatikoiden oltava suoraan toistensa päällä.

Laatikoiden kulmillaan oleminen johtaa tuotetun voiman “vuotamiseen”. Tämä vuotava voima heikentää suorituskykyä, kuormittaa kehon rakenteita ja nostaa rasitusvammariskiä. Leirillä testataan sinun heikot kohtasi ja harjoitellaan vahvistavia liikkeitä. https://youtu.be/H1dKdQTbIao Leiri sisältää:

  • Juoksutekniikka-analyysin 109€
  • Keskivartalon voimatestaukset 90€
  • Keskivartaloharjoitteet ja -treenit 158€
  • Harjoittelun suunnittelun luennon 150€
  • Ylä- ja alamäkitekniikkatreenit 79€
  • Kuormituksen mittaus -työkalun 45€

Kaikki tämä nyt vain 259€! Jos ostaisin yksilövalmennuksena kaikki, maksaisit yli 630€!

Paikkoja rajoitetusti!

Juoksutekniikkaleirillä paneudumme kolmeen tärkeimpään osa-alueeseen urheiluvammojen ennaltaehkäisyssä ja kuntoutuksessa. Leirillä saat työkalut kuormituksen seurantaan ja miten suunnittelet harjoitteluasi monipuolisemmaksi tulevaisuudessa. Tekniikasta on hyvä tunnistaa ensimmäiseksi tekniikkavirheet, sen jälkeen testaataan mistä virheet johtuvat, jonka jälkeen valitaan sinulle sopivat harjoitteet heikkouksien vahvistamiseksi. Sunnuntaina aamulla keskitymme harjoittelun suunnitteluun ja käymme läpi, miten voit suunnitella ja toteuttaa harjoitteluasi monipuolisesti. Ensimmäiseksi käsittelemme, miten vähenämme vammautumisriskiä lisäämällä ja harjoitteluun erilaisia osa-alueita. Toinen tärkeä osa-alue on harjoittelu silloin, kun on jokin rasitusvamma. Jos harjoittelusta pitää täyttä lepoa, palatessa takaisin harjoitteluun vammautusriski on yleensä monin kertainen, jos kuntoutumisajan harjoittelua ole suunniteltu hyvin. Osta paikkasi nyt!

Paikkoja rajoitetusti, mukaan pääsee vain 20 henkilöä!   Haluatko tietää lisää juoksutekniikkaleiristä? LUE LISÄÄ

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Juoksutekniikkaleiri 28.-29.9.2019, Tampere”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *