Back to Fysioterapia

Juoksu-paketti

199.00

Paketti sisältää 2 x 45 minuutin fysioterapia käyntiä ja 10 kortin juoksukouluun.

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , ,

Kuvaus

12 harjoittelukertaa fysioterapeutin kanssa

Kipeytyvätkö polvesi juostessa? Tarvitsetko apua juoksutekniikkasi viilaamiseen? Miltä kuulostaisi 12 treeniä fysioterapeutin kanssa? Edullinen tapa harjoitella fysioterapeutin kanssa on ostaa Juoksu -paketti.

Aloitamme fysioterapiakäynnillä, jolla kartoitamme vaivasi ja laadimme sinulle yksilölliset harjoitteet tukemaan päivittäistä toimintaasi. Selvitettyämme sinun harjoittelusi avainkohdat pystymme ottamaan ne myös ryhmien aikana paremmin huomioon. Juoksukoulussa pääset harjoittelemaan viikoittain fysioterapeutin ohjaamana.

Kolme kuukautta vain 195€

Juoksukoulussa saat harjoitteluusi lisää monipuolisuutta ja vauhtia juoksemiseen. Juoksukoulussa jokaisella kerralla on oma teemansa. Teemme koordinaatio- ja liikkuvuusharjoitteita, harjoittelemme ylä- ja alamäkijuoksutekniikkaa, harjoitamme nopeutta, kestävyyttä ja lihasvoimaa erilaisissa kuntopiireissä (Katso tarkempi ohjelma täältä). Toisen fysioterapiakäynnin voimme ajoittaa noin jakson puoliväliin, jolloin voimme esimerkiksi päivittää saamiasi kotiharjoitteita. Pakettiin voi lisätä fysioterapia- ja hierontakäyntejä tarpeen mukaan.

Selkä-paketti

SELKÄ-PAKETTI

NOT RATED195.00LISÄÄ OSTOSKORIIN

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Juoksu-paketti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *