Back to Fysioterapia

Fysioterapiapaketti 6

425.00

Paketti sisältää kuusi (6kpl) 45 minuutin fysioterapia käyntiä ja 10 kerran kortin liikuntaryhmiin. 10-kortti käy kaikkiin liikuntaryhmiin. Esittelyt löydät alta.

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Fysioterpiapaketteihin voit valita haluamasi yksilöfysioterapiakäyntejä.

Paketit sisältävät haluamasi määrän fysioterapia käytejä ja 10 kerran kortin Proxima Finlandin liikunta ryhmiin. Liikuntaryhmäkortti käy kaikkiin ryhmiin.

 

fysioterapia-tampere-ikääntynyt

 

FYSIORYHMÄ

Fysioryhmä on loistava valinta sinulle, kun suunnitelmissasi on aloittaa säännöllinen liikunta pitkän tauon jälkeen tai sinulla on jo olemassa olevia sairauksia tai vaivoja, kuten kipu polvessa tai olkapäässä, joiden hoitamiseen kaipaisit neuvoja ja opastusta. Fysioryhmässä harjoittelu toteutetaan kiertoharjoitteluna pienessä ryhmässä erilaisia vlineitä ja kehonpainoa apuna käyttäen. Ryhmässä harjoitetaan monipuolisesti tasapainoa, kehonhallintaa sekä keskivartalon, käsien ja jalkojen voimaa. Fysioryhmä sopii kaikille iästä tai kunnosta riippumatta, myös ikäihmisille. Ryhmän ohjaajana toimii fysioterapeutti Jesse Asikainen.

 

SELKÄRYHMÄ

Selkäryhmä on suunniteltu erityisesti selkä- ja niskahartiaseudun vaivoista kärsiville. Ryhmässä opetellaan käyttämään selkää osana monipuolisia liikkeitä siten, että esimerkiksi erilaiset kyykyt, hypyt, kiertoliikkeet tai punnerrukset eivät aiheuta oireilua. Ryhmäläisillä on aikaisemmin taustalla esimerkiksi välilevyn pullistumia ja niska-hartiaseudun pitkäaikaisia kipuoireyhtymiä. Ryhmän ohjaajana toimii Fysioterapeutti Arttu Peltola

juoksu-kipu-fysioterapia

 

JUOKSUKOULU

Juoksukoulu sopii sinulle jos  polvi- tai selkäkipu on joskus hankaloittanut juoksuharrastustasi tai estänyt sen kokonaan. Juoksukoulussa tehtävät harjoitukset pitävät sisällään paljon tekniikka- koordinaatio- ja lihaskuntoharjoittelua. Opettelemme myös juoksemaan fiksusti ja taloudellisesti vanhat vaivat ja kivut huomioiden ja siten, että vaivojen uusiutumiselta vältytään. Harjoittelumuotoihin lukeutuvat mm. erilaiset mäkijuoksutekniikat ja intervalliharjoitukset. Juoksukoulu sopii sinulle, kun haluat kehittää juoksuasi, juoksutekniikkaasi ja pitää vaivat poissa.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Fysioterapiapaketti 6”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *