Proxima Finland tuottaa Tampereen Voimistelijoille fysioterapiapalveluita ja hierontaa sopimushinnoin TV:n treenipaikalla Ikurin hallilla ja toimipisteessämme Tampellassa. Palvelut ovat suunnattu kaikille Tampereen Voimistelijoiden harrastajille, jotka haluavat lisätä suorituskykyä, pienentää vammariskiä, tehostaa palautumista tai kuntoutua tehokkaasti rasitusvammoista tai loukkaantumisista.

Yhteistyö Teamgymin puolella käynnistyi loppuvuodesta 2017, ja heidän ajatuksiaan pääset kuulemaan alla olevasta videosta.

TAMPEREEN VOIMISTELIJAT HINNASTO

Fysioterapia – Jos sinulla on kipua, rasitusvamma tai toistuvia vammoja tai kun haluat parantaa suorituskykyäsi ja pienentää loukkaantumisriskiä

Fysioterapia 60min – 65€ (Muut fysioterapiapalvelut ja Kela -suorakorvausasiakkaat hinnastomme mukaisesti)

Voimistelijan alkukartoitus 45min – 50€

Henkilökohtaiset fysioterapeuttiset harjoitteet FysiApp -sovelluksen kautta – 10€/kk (Edellyttää alkukartoitusta tai aktiivista fysioterapiajaksoa)

Hieronta – Kun haluat tehostaa palautumistasi, helpottaa lihaskireyksiä tai kipua

Hieronta 30min – 35€

Hieronta 45min 40€

Hieronta 60min 45€

Voimistelijoiden alkukartoitukset ja ryhmien/joukkueiden fysioterapia (alkulämmittelyt, harjoitteiden ohjaus ryhmissä) toteutetaan Ikurin hallilla valmentajan kanssa erikseen sovittuina aikoina. Tiedustele aikoja valmentajaltasi tai suoraan fysioterapeutti Anninalta. Hierontaan ja fysioterapiaan voit varata ajan Anninalle tai muille Proxima Finlandin fysioterapeuteille Tampellan toimipisteeseen (Tampellan Esplanadi 3 A LH 3) täältä. Myös yksilön fysioterapiajakso on mahdollista toteuttaa osittain treenien ohella Ikurin hallilla.

Kysy lisätietoja Anninalta (040 8491452 / annina@proximafinland.fi) tai tule hallilla nykäisemään hihasta!

Seuraa meitä Facebookissa ja Instagramissa!