KESÄN 2018 Puistojumpat ovat vielä julkaisematta. Seuraa meitä facebookissa ja Instassa niin pysyt kärryillä kesän puistojumpista!

Lisätietoja Proxima Finlandin liikuntaryhmistä täältä!

***********

Proxima Finland järjestää puistojumppia Tampereen Eteläpuistossa, Tönö-kahvilan kupeessa!

Kaikki ohjaajamme ovat fysioterapeutteja ja osaavat ohjata liikkeet turvallisesti ja taitotasollesi sopivaksi. Ryhmien kasvaessa lisäämme myös ohjaajien määrää, jotta pystymme palvelemaan mahdollisimman hyvin!

VOIMAA VIIKKOON JA KESTÄVYYTTÄ KEHOON

Tässä ryhmässä haetaan nopeutta, voimaa ja ketteryyttä alkavaan viikkoon tehokkaalla lihaskuntoharjoittelulla. Ryhmässä kehitetään jalkojen, keskivartalon ja käsien voimaa sekä nopeutta monipuolisesti omaa kehonpainoa sekä erilaisia välineitä hyödyntäen. Ryhmä on suunnattu nuorille ja aikuisille, kaikenkokoisille liikkujille, jotka eivät pelkää saada hikeä pintaan ja hymyä huulille! Mukaan voit tulla yksin, kaksin, tai miksei vaikka isommallakin porukalla.

Varustus:

Urheiluvaatetus, tässä tulee hiki!

Hinta:

10€ / kerta

HALLITTU KEHO, HILLITTY MIELI

Haaveiletko joustavammasta kehosta ja mielestä tai ryhdikkäämmästä olemuksesta? Haluatko oppia kesän aikana uuden taidon, kuten päälläseisonnan tai varis -asennon (crow pose)? Rauhallinen, mutta yllättävän tehokas tunti kehittää liikkuvuutta ja haastaa kehonhallintaa rentoutumista unohtamatta. Ryhmässä edetään rauhalliseen tahtiin liikeratoja avaavasta alkulämmittelystä haasteita tarjoavaan taito-osioon, ja tunti päätetään kehoa ja mieltä hellivään loppurentoutukseen.

Varustus:

Tarvitset mukaan rennon vaatetuksen ja jumppa-alustan. Varaa ylimääräinen paita loppurentoutuksen ajaksi, niin ei tule kylmä.

Hinta:

10€ / kerta

VIREYTTÄ ARKEEN JA LIIKETTÄ NIVELIIN

Erityisesti ikääntyvien tarpeita ajatellen, sosiaalisuutta unohtamatta suunniteltu liikuntaryhmä. Virkistä mieltäsi ja notkista niveliäsi mukavalla yhteisjumppatuokiolla, jossa hauskuutta riittää ja nauru raikaa. Ryhmässä tehtävät monipuoliset liikkeet kehittävät tasapainoa, lihasvoimaa ja kehonhallintaa, ja auttavat sinua jaksamaan arjessa paremmin. Liikkeet tehdään pareittain erilaisia välineitä ja omaa kehonpainoa hyödyntäen. Oman kunnon ja oman tunnon mukaan, vaivasta tai sairaudesta riippumatta!

Varustus:

Tarvitset mukaan rennon vaatetuksen ja jumppa-alustan.

Hinta:

10€ / kerta

PEHMEÄT POHKEET JA NOTKEA NISKA

HighRoller-kehonhuoltotunnilla käytetään HighRoller-putkirullia. Putkirullaus auttaa sinua palautumaan nopeammin rasituksesta ja lisää liikkuvuutta. Säännöllisellä putkirullauksella lihastasapainosi paranee ja pystyt harjoittelemaan tehokkaammin. Tunnin hintaa sisältää HighRoller-putkirullan vuokran. Tunnilta voit myös ostaa itsellesi oman HighRoller-putkirullan.

Varustus:

Tarvitset mukaan rennon vaatetuksen ja jumppa-alustan.

Hinta

10€ / kerta

Ilmoittautuminen

Ilmoitaudu Facebookin kautta! Jokaiselle kerralle on oma Facebook-tapahtuma, linkkien kautta. Tiedotamme mahdollisista perutuksista suoraan kyseisen kerran Facebook-tapahtumaan. Ryhmissä säävaraus! Ilmoitamme mahdollisista peruutuksista viimeistään tuntia ennen ryhmän alkua!