Vuoden fysioterapiat – arvonnan säännöt

Arvontaan osallistuminen

Arvontaan voi osallistua Tampereella Puistofiesta-tapahtumassa 13.8. ja Proxima Finlandin syntymäpäivillä 26.8. täyttämällä arvontalipukkeen ja palauttamalla sen täytettynä arvonta laatikkoon. Lisäksi arvontaan voit osallistua Proxima Finlandin Facebook-sivulla kommentoimalla arvontaan liittyvää päivitystä.

Arvontapäivä ja voittajan julkaisu

Arvonta suoritetaan maanantaina 4.9. 2017. Voittaja julkaistaan Proxima Finlandin Facebookissa ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti, mikäli voittaja on osallistunut arvontaan täyttämällä arvontalipukkeen.

 

Palkinnot

  • Fysioterapia 45min x 12kpl
  • Hierontalahjakortti 45min
  • Elite Roller -putkirulla
  • Magnesiumsuihke, Vie Health Care 200ml

 

Palkintojen lunastaminen

Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi. Palkinnon voi luovuttaa kolmannelle osapuolelle, mutta sitä ei saa myydä. Tuotepalkinnot tulee noutaa Proxima Finlandin Tampellan toimipisteestä osoitteesta Tampellan esplanadi 3 A.

 

Pääpalkinto – Vuoden fysioterapiat

Pääpalkintona voittaja (myöhemmin asiakas) saa vuoden fysioterapiat joka sisältää 12 kertaa fysioterapiaa vuoden aikana. Käyntikerrat jaetaan tasaisesti vuoden ajalle yksi (1) per kuukausi. Yhteensä 12 käyntiä. Asiakkaan kanssa tehdään normaali fysioterapia suunnitelma ja fysioterapian toteutus. Molemmat osapuolet, fysioterapeutti ja asiakas sitoutuvat terapiaan vuodeksi. Fysioterapia käynnit järjestetään Proxima Finlandin toimipisteessä Tampellan esplanadi 3 A. Fysioterapia kerrat voidaan pitää myös muualla, jos siitä ei aiheudu kustannuksia Proxima Finlandin fysioterapeutille. Jos voittaja haluaa lopettaa terapiasuhteen, käyttämättömiä kertoja ei voi luovuttaa kolmannelle osapuolelle. Ensimmäisellä käyntikerralla luodaan 2-3 tavoitetta/ seurattavaa kehityskohdetta, joista kuvataan video ja kuvamateriaalia. Proxima Finlandilla on kaikki oikeudet käyttää kuvamateriaalia markkinoinnissaan. Julkiset kehityskohdat sovitaan yhdessä asiakkaan kanssa.

Fysioterapia kertoihin ei voi käyttää fysioterapia lähetettä tai maksusitoumusta.

Fysioterapeutit

Palkinnon voi käyttää seuraavilla Proxima Finlandin fysioterapeuteilla:

Fysioterapeutti Jesse Asikainen

Fysioterapeutti Arttu Peltola

Fysioterapeutti Annina Dillström

Jos joku fysioterapeuteista estyy, esimerkiksi sairauden takia, voi asiakas valita itselleen uuden fysioterapeutin.

 

Oikeudet

Proxima Finland pidättää oikeudet muutoksiin.