Fysioterapiapaketit sopivat sinulle, kun haluat säännöllistä henkilökohtaista ohjausta kohtuullisella hinnalla. Fysioterapiapaketit sisältävät valitsemasi määrän yksilökäyntejä sekä 10 kerran kortin fysioterapeutin ohjaamiin liikuntaryhmiin. Paketit on suunniteltu parantamaan toimintakykyäsi ja auttamaan sinua pääsemään eroon pitkäänjatkuneista kivuista ja vaivoista fysioterapeutin varmistaessa harjoittelun turvallisuuden.

Fysioterapiajakso on suositeltavaa aloittaa yksilökäynnillä, jossa kartoitamme terveydentilasi ja tutkimme, miten mahdolliset kivut tai vaivat vaikuttavat liikkumiseesi. Tämän jälkeen autamme sinulle sopivan ryhmän valinnassa. Kun tiedämme lähtötasosi ja tavoitteesi, pystymme hyödyntämään näitä tietoja yksilöllisten harjoitteiden valinnassa ja ohjaamaan sinua henkilökohtaisemmin ryhmien aikana. Ryhmissä tapaat fysioterapeuttisi viikoittain ja voit valita ryhmämuotoisten käyntien lisäksi haluamasi määrän yksilökäyntejä (2, 4 tai 6 kertaa) tukemaan kuntoutusta ja kehittymistäsi.

VARAA ENSIMMÄINEN FYSIOTERAPIAKÄYNTI

 

Valitse haluamasi paketti:

Fysioterapiapaketti 2

FYSIOTERAPIAPAKETTI 2
2 x fysioterapia 45min + 10-kortin liikuntaryhmiin

195.00

Fysioterapiapaketti 4

FYSIOTERAPIAPAKETTI 4
4 x fysioterapia 45min + 10-kortin liikuntaryhmiin

305.00

Fysioterapiapaketti 6

FYSIOTERAPIAPAKETTI 6
6 x fysioterapia 45min + 10-kortin liikuntaryhmiin

415.00

 

fysioterapia-tampere-ikääntynyt

 

FYSIORYHMÄ

Fysioryhmä on loistava valinta sinulle, kun suunnitelmissasi on aloittaa säännöllinen liikunta pitkän tauon jälkeen tai sinulla on jo olemassa olevia sairauksia tai vaivoja, kuten kipu polvessa tai olkapäässä, joiden hoitamiseen kaipaisit neuvoja ja opastusta. Fysioryhmässä harjoittelu toteutetaan kiertoharjoitteluna pienessä ryhmässä erilaisia vlineitä ja kehonpainoa apuna käyttäen. Ryhmässä harjoitetaan monipuolisesti tasapainoa, kehonhallintaa sekä keskivartalon, käsien ja jalkojen voimaa. Fysioryhmä sopii kaikille iästä tai kunnosta riippumatta, myös ikäihmisille. Ryhmän ohjaajana toimii fysioterapeutti Jesse Asikainen.

 

SELKÄRYHMÄ

Selkäryhmä on suunniteltu erityisesti selkä- ja niskahartiaseudun vaivoista kärsiville. Ryhmässä opetellaan käyttämään selkää osana monipuolisia liikkeitä siten, että esimerkiksi erilaiset kyykyt, hypyt, kiertoliikkeet tai punnerrukset eivät aiheuta oireilua. Ryhmäläisillä on aikaisemmin taustalla esimerkiksi välilevyn pullistumia ja niska-hartiaseudun pitkäaikaisia kipuoireyhtymiä. Ryhmän ohjaajana toimii Fysioterapeutti Arttu Peltola

juoksu-kipu-fysioterapia

 

JUOKSUKOULU

Juoksukoulu sopii sinulle jos  polvi- tai selkäkipu on joskus hankaloittanut juoksuharrastustasi tai estänyt sen kokonaan. Juoksukoulussa tehtävät harjoitukset pitävät sisällään paljon tekniikka- koordinaatio- ja lihaskuntoharjoittelua. Opettelemme myös juoksemaan fiksusti ja taloudellisesti vanhat vaivat ja kivut huomioiden ja siten, että vaivojen uusiutumiselta vältytään. Harjoittelumuotoihin lukeutuvat mm. erilaiset mäkijuoksutekniikat ja intervalliharjoitukset. Juoksukoulu sopii sinulle, kun haluat kehittää juoksuasi, juoksutekniikkaasi ja pitää vaivat poissa.

Kalenteri

Tiistai klo 17:00 – Selkäryhmä

Keskiviikko klo 13:00 – Fysioryhmä

Keskiviikko klo 18:00 – Selkäryhmä

Torstai klo 18:00 – Juoksukoulu

Ilmoittautuminen

Ryhmiin ilmoittautuminen tapahtuu Proxima Finlandin ajanvarauksen kautta. Luomalla omat tunnukset pystyt hallinnoimaan varauksiasi ja näät kuinka monta käyntikertaa sinulla on jäljellä.

AJANVARAUKSEEN

Hinnat

Kertakäynti – 10€ krt

10-kortti – 85€

Kymppikortilla voit osallistua Selkä- ja Fysioryhmään sekä Juoksukouluun.