Tervetuloa Lielahden toimipisteellemme!

Tältä sivulta löydät ohjeet ajanvaraamiseen ja toimipisteessä palvelevat fysioterapeutit!
Varaa aika tästä tai 044 726 6033!

Takaamme asiakkaillemme fysioterapiaan ja hierontaan pääsyn 24 tunnin sisällä!

Aikoja arkisin 7-21! Tampereella pääset fysioterapiaan 24h sisällä! Fysioterapia- ja hieronta-aikojen sopiminen on mahdollista joustavasti myös iltaisin ja viikonloppuisin! Löydät meidät Lielahti Keskuksesta, Puls och Träning -kuntosalin tiloista.

Teemme töitä, jotta sinä osaat pitää paremmin huolta itsestäsi!

Proxima Finland – Lielahti, Tampere

Osoite:

Puls och Träning -kuntosali

Lielahtikeskus 2. kerros

Teivaankatu 1, 33400 Tampere

Pysäköinti

Lielahtikeskuksen pysäköintipaikoilla ja -hallissa voit pysäköidä ilmaiseksi (kiekolla 3h).

Fysioterapia- ja hierontapalvelut

Fysioterapia-tampere-tampellaFysioterapia

Jos kärsit kivusta tai pidempään jatkuneista vaivoista, suosittelemme varaamaan ajan fysioterapiaan. Fysioterapiassa tutkimme, mistä vaivasi johtuu ja selvitämme mistä kipu on saanut alkunsa. Hieronnan ja erilaisten käsittelyiden avulla saamme rentoutettua lihaksiasi, lisättyä liikkuvuutta ja helpotettua kipujasi, jotta harjoitteiden tekeminen on mahdollista. Aktiivisen harjoittelun avulla korjaamme suoritustekniikkaasi ja aktivoimme kehosi toimintaa tukevia lihaksia, jotta kivut vähenevät ja liikkumisesta tulee helpompaa. Kun pääset vaihtiin FysioValmennuksessa saat henkilökohtaista valmennusta ja vältät näin vaivojen uusiutumisen.

Lisää Fysioterapiapalveluistamme

fysioterapia-tampere-24hsisällä-tampella

Hieronta ja urheiluhieronta

Hieronnassa keskitytään enemmän varsinaiseen hierontakäsittelyyn, jonka kautta lihaskireydet ja kivut saadaan helpottumaan. Hieronta suunnitellaan sinun tarpeidesi mukaan, helpottamaan sinun oloasi. Oli toiveissasi sitten rentoutuminen kiireisen työpäivän jälkeen tai rankemman treenijakson jälkeinen jalkojen kireystila, me autamme sinua. Hierontaa käytetään myös usein osana fysioterapiaa helpottamaan lihaskireyksiä, tasaamaan kehossasi vallitsevia puolieroja ja parantamaan liikkuvuutta. Jos olet käynyt useamman kerran hieronnassa, eikä siitä ole ollut merkittävää apua vaivoihisi, suosittelemme varaamaan ajan fysioterapiaan.

Lisää Hierontapalveluistamme

Fysioterapeuttimme Lielahdessa:

Elli Korpelainen

Fysioterapeutti, urheiluhieroja

Tutustu Elliin tarkemmin

Janne Haukilahti

Hieroja, Personal Trainer, Fysioterapeuttiopiskelija

Tutustu Janneen tarkemmin

Jari Kelloniemi

Personal Trainer

Onko tässä sinun kuvasi? Haemme fysioterapeuttia ja/tai personal traineria Tampereen toimipisteillemme!

Vapaa muotoiset hakemukset arttu@proximafinland.fi

Hinnasto

Fysioterapia

Fysioterapia 30min – 48 €

Fysioterapia 45min – 58 €

Fysioterapia 60min – 68 €

Myös kotikäynnit

Katso koko fysioterapiahinnasto

Hieronta

Hieronta 30 min – 43 €

Hieronta 45 min – 48 €

Hieronta 60 min – 58 €

Myös 75min, 90min, 120min ja kotikäynnit

Katso koko hierontahinnasto

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi!

fysioterapiaa ja hierontaa ajanvaraus

fysioterapiaa ja hierontaa

proxima store fysioterapiaa ja hierontaa

proximafinland fysioterapiaa ja hierontaa

Haluatko parantaa hyvinvointiasi ja terveyttäsi?Proxima Finlandilla pääset fysioterapiaan 24h sisällä!

Olemme huomanneet, että hyvälle fysioterapeutille pääsyä voi joutua odottamaan useamman viikon. Haluamme varmistaa, että pääse nopeasti hyvään ja laadukkaaseen fysioterapiaan, jotta toipuminen ja kuntoutuminen voi alkaa heti, kun sinä sitä tarvitset. Meillä saat harjoitteet puhelimeesi, joten fysioterapeutti voi seurata harjoitteluasi päivittäin sovelluksen välityksellä.

24h sisällä fysioterapiaan:

  • Takaamme, että pääset arkisin 24 tunnin sisällä fysioterapiaan tai hierontaan. Arkisin voit tiedustella viikonloppuaikoja ajanvarausnumerosta 0447266033. Viikonloppuisin voit tiedustella fysioterapia- ja hieronta-aikoja suoraan fysioterapeuteilta. Suorat puhelinnumerot löytyy ajanvaraussivulta ”Puhelintiedustelut ja akuutti ajanvaraus” -kohdasta.
  • Olet valmis vastaanottamaan sinulle tarjoamamme fysioterapia-ajan.
  • Olemme kiinteästi avoinna arkisin klo 10-18.
  • Fysioterapia ja hieronta-aikoja saatavilla klo 7-21.
  • Perjantaisin pyrimme tarjoamaan sinulle aikaa samalle päivälle tai mahdollisesti lauantaille. Jos tiedustelet aikaa viikonlopun aikana sellaisena aikana, ettemme ole avoinna. Soitamme sinulle takaisin seuraavana arkipäivänä mahdollisimman nopeasti.

Fysioterapiaan 24h sisällä

Fysioterapiassa autamme sinua tai läheistäsi toipumaan leikkauksesta, nauttimaan liikkumisesta ja selviytymään arjessa sairaudesta tai vammasta huolimatta. Selvitämme yhdessä vaivasi syyn, suunnittelemme kanssasi kuntoutuksen ja ohjaamme sinua tekemään oikeita ratkaisuja toimintakykysi tukemiseksi ja parantamiseksi. Oli kyseessä sitten selän, niskan tai olkapään ongelmat tai muut tuki- ja liikuntaelimistön vaivat, ammattitaitoiset fysioterapeuttimme auttavat sinua helpottamaan oloasi ja pääsemään eroon kivuistasi.

Vuonna 2017 mm. Yle  uutisoi, että tuki- ja liikuntaelin vaivoissa ensi kontakti fysioterapeutin kanssa vähentää kustannuksia. Maailmalla asiaa on tutkittu kuitenkin jo paljon aikaisemmin. Vuonna 2009 tehty selvitys (Kukka. 2009. Suomen Fysioterapeutit ry.) osoittaa, että fysioterapeuttien roolia tuki- ja liikuntaelin sairauksien hoidossa on tutkittu maailmalla paljon laajemmin. Selvitys sisältää mm. Iso-Britannian, Kanadan, Yhdysvaltojen, Ruotsin, Norjan ja Hollannin fysioterapiakäytäntöjä ja niiden vaikutusta kustannuksiin. Suurimpina syynä kustannusten laskuu on se, että asiakkaat pääsevät nopeasti tuki- ja liikuntaelimistövaivojen asiantuntijan vastaanotolle, jolloin vaivat eivät ehdi kroonistumaan. Lisäksi ei tule kustannusta lääkärikäynnistä, josta asiakas ohjataan fysioterapiaan. Suomessa julkisella puolella myös vähitellen ollaan siirtymässä siihen, että potilas pääsee heti fysioterapeutin vastaanotolle. Meillä Proxima Finlandilla on tärkeää, että asiakas pääsee nopeasti fysioterapiaan, jotta vaivasta ja kivusta pääsee mahdollisimman nopeasti eroon. Kehitämme jatkuvasti toimintamallejamme, jotta voimme pitää lupauksemme, että pääset 24 tunnin sisällä fysioterapiaan.

Fysioterapiaa-hierontaa-tampere-proximafinland
Proxima Finland on Suomen Kuntoutusyrittäjien jäsen ja Valviran valvoma terveydenhuollon laitos.
kotitori-tampere-fysioterapia-hieronta-proxima-finland
Proxima Finland on Tampereen Kotitorin sopimuskumppani ja tarjoaa fysioterapia sekä hieronta palveluja Kotitorin asiakkaille. Myös kotikäynnit.