Proxima Finlandilla pääset fysioterapiaan 24h sisällä!

 

Olemme huomanneet, että hyvälle fysioterapeutille pääsyä voi joutua odottamaan useamman viikon. Haluamme varmistaa, että pääse nopeasti hyvään ja laadukkaaseen fysioterapiaan, jotta toipuminen ja kuntoutuminen voi alkaa heti, kun sinä sitä tarvitset. Meillä saat harjoitteet puhelimeesi, joten fysioterapeutti voi seurata harjoitteluasi päivittäin sovelluksen välityksellä.

 

24h sisällä fysioterapiaan:

  • Takaamme, että pääset arkisin 24 tunnin sisällä fysioterapiaan tai hierontaan. Arkisin voit tiedustella viikonloppuaikoja ajanvarausnumerosta 0447266033. Viikonloppuisin voit tiedustella fysioterapia- ja hieronta-aikoja suoraan fysioterapeuteilta. Suorat puhelinnumerot löytyy ajanvaraussivulta ”Puhelintiedustelut ja akuutti ajanvaraus” -kohdasta.
  • Olet valmis vastaanottamaan sinulle tarjoamamme fysioterapia-ajan.
  • Olemme kiinteästi avoinna arkisin klo 10-18.
  • Fysioterapia ja hieronta-aikoja saatavilla klo 7-21.
  • Perjantaisin pyrimme tarjoamaan sinulle aikaa samalle päivälle tai mahdollisesti lauantaille. Jos tiedustelet aikaa viikonlopun aikana sellaisena aikana, ettemme ole avoinna. Soitamme sinulle takaisin seuraavana arkipäivänä mahdollisimman nopeasti.

 

Fysioterapia 24h sisällä

Fysioterapiassa autamme sinua tai läheistäsi toipumaan leikkauksesta, nauttimaan liikkumisesta ja selviytymään arjessa sairaudesta tai vammasta huolimatta. Selvitämme yhdessä vaivasi syyn, suunnittelemme kanssasi kuntoutuksen ja ohjaamme sinua tekemään oikeita ratkaisuja toimintakykysi tukemiseksi ja parantamiseksi. Oli kyseessä sitten selän, niskan tai olkapään ongelmat tai muut tuki- ja liikuntaelimistön vaivat, ammattitaitoiset fysioterapeuttimme auttavat sinua helpottamaan oloasi ja pääsemään eroon kivuistasi.

Vuonna 2017 mm. Yle  uutisoi, että tuki- ja liikuntaelin vaivoissa ensi kontakti fysioterapeutin kanssa vähentää kustannuksia. Maailmalla asiaa on tutkittu kuitenkin jo paljon aikaisemmin. Vuonna 2009 tehty selvitys (Kukka. 2009. Suomen Fysioterapeutit ry.) osoittaa, että fysioterapeuttien roolia tuki- ja liikuntaelin sairauksien hoidossa on tutkittu maailmalla paljon laajemmin. Selvitys sisältää mm. Iso-Britannian, Kanadan, Yhdysvaltojen, Ruotsin, Norjan ja Hollannin fysioterapiakäytäntöjä ja niiden vaikutusta kustannuksiin. Suurimpina syynä kustannusten laskuu on se, että asiakkaat pääsevät nopeasti tuki- ja liikuntaelimistövaivojen asiantuntijan vastaanotolle, jolloin vaivat eivät ehdi kroonistumaan. Lisäksi ei tule kustannusta lääkärikäynnistä, josta asiakas ohjataan fysioterapiaan. Suomessa julkisella puolella myös vähitellen ollaan siirtymässä siihen, että potilas pääsee heti fysioterapeutin vastaanotolle. Meillä Proxima Finlandilla on tärkeää, että asiakas pääsee nopeasti fysioterapiaan, jotta vaivasta ja kivusta pääsee mahdollisimman nopeasti eroon. Kehitämme jatkuvasti toimintamallejamme, jotta voimme pitää lupauksemme, että pääset 24 tunnin sisällä fysioterapiaan.

Lääkärin lähetteellä saat meiltä fysioterapiasta suoraan KELA-korvauksen.
Suunnittelemme kanssasi kuntoutuksen, asetamme tavoitteet ja autamme sinua niiden saavuttamisessa, jotta voit palata takaisin arkeen terveenä ja hyvinvoivana.
Otamme aina huomioon myös henkisen ja fyysisen jaksamisesi sekä elämäntilanteesi ja pyrimme yhdessä löytämään sinulle parhaiten sopivan hoidon.

Autamme sinua kuntoutumaan leikkauksen tai vamman jälkeen, jotta arkeen palaaminen olisi sinulle mahdollisimman helppoa ja vaivatonta.
Neuvomme kuinka pystyt helpottamaan kipujasi ja liikkumistasi sekä ennaltaehkäisemään vaivojen uusiutumisen.
Opastamme sinua myös tarvitsemiesi apuvälineiden tarpeen arvioimisessa ja hankinnassa.

Haluamme auttaa läheistäsi selviytymään arjesta, nauttimaan elämästä ja asumaan kotona mahdollisimman pitkään.
Opastamme myös sopivien apuvälineiden hankinnassa ja tarvittavissa kodin muutostöissä, jotta kotona liikkuminen olisi sujuvaa ja turvallista.
Huomioimme myös henkisen ja fyysisen jaksamisen sekä elämäntilanteen vaikutuksen terapiaan ja pyrimme yhdessä löytämään parhaiten sopivan hoidon.
MYÖS KOTIKÄYNNIT! Soita ja sovi ilmainen alkukartoitus!

 

Varaa aika Fysioterapiaan!

 

Miten fysioterpia etenee?

Lähtötilanteen kartoitus

fysioterapia 24h

Esitietolomakkeen avulla kartoitamme terveydentilasi, tarpeesi ja tavoitteesi.

Antamasi tiedot auttavat meitä suunnittelemaan sinulle parhaiten sopivan hoidon olosi helpottamiseksi ja kipujesi vähentämiseksi.

Fysioterapia ja hieronta

Fysioterapia 24h sisällä

Takaamme sinulle nopean pääsyn fysioterapeutin vastaanotolle akuutissakin tilanteessa.

Vastaanotolla fysioterapeuttimme tutkii sinut tarkemmin ja pyrkii selvittämään mahdollisen kivun tai vaivan aiheuttajan ja ohjaa sinulle tarvittaessa yksilölliset harjoitteet kotona suoritettavaksi.

Voit saapua fysioterapiaan joko lääkärin lähetteellä tai ilman! Lähetteellä olet oikeutettu saamaan hoitojaksostasi KELA-korvauksen, joka vähennetään jo maksuvaiheessa suoraan hoidon loppusummasta.

Yksilöllistä hoitoa

fysioterapia 24h - yksilöllisyys

Fysioterapian sisältö ja käytetyt hoitomuodot valitaan vastaamaan juuri sinun henkilökohtaisiin tarpeisiisi.

Fysioterapeuttimme keskustelee kanssasi, kartoittaa hoidon tarpeesi, ottaa mahdolliset vaivasi tai sairautesi huomioon ja laatii sinulle yksilölliset harjoitteet.

Harjoitteet puhelimeesi

fysioterapia 24h sisällä-fysiapp

FysiApp -sovelluksen kautta sinun on mahdollista saada fysioterapeutin harjoitteet kätevästi puhelimeesi. Näin saamasi harjoitteet kulkevat helposti mukanasi ja fysioterapeutti on tarvittaessa nopeasti tavoitettavissasi.

 

Varaa aika Fysioterapiaan!

 

FYSIOTERAPIAHINNASTO:

30min – 46€

45min – 56€

60min – 66€

Voit tulla fysioterapiaan lääkärin lähetteellä tai ilman! Lähetteellä KELA-korvaus hoitojaksostasi.

Peruuttamattomista ajoista veloitetaan palveluhinnaston mukaisesti.

Kotikäynnit – Tampereen alueella

30min – 68,50€

45min – 83,50€

60min – 98,50€

Soita ja sovi ilmainen alkukartoitus!

Kotikäynnit – Tampereen ulkopuolelle

Sovittavissa erikseen.

 

ePassin HyvinvointiPassilla voit maksaa hieronta- ja fysioterapiakertoja sekä FysioValmennus- ja ryhmäliikuntamaksuja.

Huomioithan, että työnantajasi on aktivoinut hierontasaldon palveluihisi ja lisännyt Proxima Finlandin palveluntarjoajaksi.