Fysioterapeuttina ja valmentajana vahvuuksiani ovat rauhallinen ja luotettava ohjausote, liikkumisen havainnointi sekä arjen / elämän kokonaiskuormituksen huomioon ottaminen terapiassa. Oma tavoitteeni on, että työni avulla pystyn auttamaan sinua löytämään keinot ja tavat joilla selviät vaivoista ja pystyt ylläpitämään (tai parantamaan) toimintakykyäsi nyt ja tulevaisuudessa. Alla on hieman tarkempaa kertomusta omista taustoistani.

Valmistuin joulukuussa 2017 Jyväskylän ammattikorkekoulusta fysioterapeutiksi. Ennen fysiotetrapian opintoja opiskelin Jyväskylän yliopistossa liikuntatieteellisessä tiedekunnassa liikuntabiologiaa. Opintojen aikana toimin valmentajana niin arkiliikujille kuin urheiluseuroillekkin 5 vuoden ajan. Fysioterapiaan liittyviä jatkokoulutuksia olen käynyt olkapäävammojen kuntoutukseen sekä pitkittyneen kivun hoitoon liittyen. Pyrin myös aktiivisesti kehittämään itseäni ja lukemaan viimeisintä tutkimustietoa fysioterapiaan ja fyysisen suorituskyvyn kehittämiseen liittyen. Itselleni on tärkeää, että työni pohjautuu tutkittuun tietoon.

Fysioterapeutin toimen lisäksi teen Proximalla personal training- valmennuksia ja toimii Classicin salibandyseurassa fysiikkavalmentajana.  Valmennuskokemus, liikuntatieteellisessä tiedekunnassa suoritetut opinnot sekä oma aktiivinen liikuntaharrastus ovat antaneet hyvän kuvan ihmiselimistön toiminnasta ja harjoittelun vaikutuksesta siihen. Tuki- ja liikuntaelinsairauksien fysioterapia ja urheilufysioterapia ovatkin leipälajejani.

Janne ottaa vastaan Lielahdessa ja Tampellassa

Varaa aika Jannelle

Jannen erityisosaaminen:

  • Rasitusvammat
  • Urhelufysioterapia
    • Erityisesti palloilulajit
  • Olkapään vammat ja kiputilat
  • Pitkittynyt kipu
  • Personal training / yksilövalmennus

Seuraa Jannea muualla internetissä ja sosiaalisessa mediassa:

Janne ottaa vastaan Lielahdessa ja Tampellassa