Elli on kiertoteiden kautta palannut takaisin Pirkanmaalle. Hän valmistui Fysioterapeutiksi Saimaan ammattikorkeakoulusta 2014 ja teki ennen sitä töitä urheiluhierojana kahdeksan vuoden ajan. Koulun ohella ja valmistumisensa jälkeen Elli toimi fysioterapeuttina/hierojana sekä ohjasi ryhmiä hyvinvointikeskus Treenix Oy:llä Lappeenrannassa. Asiakaspalvelutaustaa ja yrittäjyyttä Ellille on kertynyt jo kahdentoista vuoden ajalta. Perheenlisäys toi Ellille 2016 ansaitun tauon työelämästä ja samalla kotikaupunki vaihtui Lappeenrannasta Nokiaan. Nyt kahden lapsen äitinä ja reilun kahden vuoden kotiäitiyden jälkeen Elli onkin innokkaana palaamassa työelämään ja jatkamaan uraansa Proxima Finlandin tiimissä.
Ellin erityisosaaminen keskittyy työikäisten tuki- ja liikuntaelinongelmien hoitoon ja ennaltaehkäisyyn. Elli osaa ottaa asiakkaan kokonaisvaltaisesti huomioon ja on sosiaalisen ja iloisen luonteensa vuoksi helposti lähestyttävä. Ulkomailla työskentely sekä vapaa-ajan matkailu on tuonut Ellille kokemusta eri kulttuurista tulevien ihmisten kanssa toimimisesta ja heidän kohtaamisesta.
Elli omaa yli 20- vuoden lajikokemuksen lentopallosta, joka on tuonut hänelle myös näkemystä kilpaurheilusta ja sen tuomista urheiluvammoista.

Elli palvelee sinua Proxima Finlandin Lielahden ja Hämeenkyrön toimipisteissä

Ellin erityisosaamista:

  • Äitiys- ja lantionpohjanfysioterapia
  • Työikäisten tuki- ja liikuntaelinongelmien hoito ja ennaltaehkäisy
  • Asiakkaan kohtaaminen, kuunteleminen ja motivoiminen
  • Hieronta
  • Kinesioteippaus

Elli ottaa vastaan Lielahdessa ja Hämeenkyrössä

Varaa aika Ellille