fysioryhmä

Fysioryhmä on matalan kynnyksen liikuntaryhmä, jossa harjoittelet turvallisesti fysioterapeutin ohjauksessa. Haluamme auttaa sinua pääsemään eroon mahdollisista liikkumista vaikeuttavista vaivoistasi ja antaa sinulle työkaluja, joiden avulla pystyt pitämään kivut aisoissa myös arjen kiireiden keskellä. Tasapainon ja lihasvoiman kehittyessä kipusi helpottavat ja pystyt taas nauttimaan liikunnasta ilman pelkoa vaivan uusiutumisesta!

KENELLE?

  • Ryhmä sopii kaikille sairaudesta tai vammasta riippumatta!
  • Sinulla voi olla jo erinäisiä liikkumiseen vaikuttavia sairauksia tai vammoja. Ne eivät estä osallistumistasi ryhmään, vaan fysioterapeuttimme ottaa mahdolliset vaivasi huomioon ja muokkaa harjoituksia sinulle sopiviksi.

 MITÄ?

  • Harjoittelu tapahtuu omaa kehonpainoa sekä erilaisia välineitä kuten käsipainoja ja vastuskuminauhoja hyödyntäen.
  • Fysioterapeuttimme neuvoo sinua liikkeiden oikeissa suoritustekniikoissa ja varmistaa, että pystyt harjoittelemaan kivutta ja turvallisesti.
  • Tavoitteena on vähentää kipujasi ja parantaa toimintakykyäsi erilaisten tasapainoa ja lihasvoimaa kehittävien yksinkertaisten harjoitteiden avulla.
  • Autamme sinua pääsemään yli mahdollisista liikkumiseen liittyvistä peloistasi ja tarjoamme mahdollisuuden harjoitella turvallisesti fysioterapeuttimme asiantuntevassa ohjauksessa.

Tervetuloa mukaan kokeilemaan ja tutustumaan! Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa!

Ryhmänvetäjänä toimii fysioterapeutti Jesse Asikainen, jolla on vuosien kokemus kuntosali- ja voimaharjoittelusta sekä yli 10 vuoden laijtausta salibandyn parista. Hän ottaa ohjauksessaan huomioon lähtötasosi sekä mahdolliset vaivasi ja ohjeistaa sinulle sopivien harjoitteiden valinnassa. Hän on myös kiinnostunut ikääntyneiden liikunnasta, toimintakyvystä sekä kuntoutuksesta ja aikoo tulevaisuudessa erikoistua ikääntyneiden fysioterapiaan.

Lue blogista Jessen mietteitä ikääntyneiden hyvinvoinnista!

Hinta:

  • 10€ / kerta
  • 10 kerran kortti – 85€

Paikka:

Proxima Finland, Tampellan esplanadi 3A, 33100 Tampere

Ajankohta:

Keskiviikkoisin klo 13.00

Ryhmä kokoontuu viikoittain.

Ryhmäajanvaraukseen

LISÄTIETOJA JA ILMOITTAUTUMINEN!

Oletko kiinnostunut ryhmästä?

Voit olla yhteydessä puhelimitse suoraan ryhmänvetäjään:

 

Fysioterapeutti Jesse Asikainen

puh. 040 727 5503

TAI

Täyttää alla olevan lomakkeen, jolloin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.