Proxima Finland on 2016 perustettu fysioterapia- ja hyvinvointialan yritys. Haemme fysioterapeuttia Hämeenkyröön, Lielahteen ja Tampellaan. Olemme yksi Pirkanmaan nopeimmin kasvavista fysioterapiayrityksistä.

HAETAAN FYSIOTERAPEUTTIA

Haemme Tampereelle Tampellan toimipisteeseen äitiysfysioterapiaan erikoistunutta fysioterapeuttia.

Me tarjoamme sinulle toimintakonseptin, tilat, välineet ja tuen itsesi kehittämiseen.

Työtehtäviisi kuuluu fysioterapia, hieronta ja personal training palveluiden tuottaminen. Mahdollista on ohjata myös erilaisia liikuntaryhmiä. Meiltä saat keinoja asiakkaiden hankintaan ja teemme myös yhteisiä kampanjoita, tapahtumia ja tempauksia. Työskentelet ammatinharjoittajana, eli sinulla tarvitsee olla oma toiminimi tai yritys. 

Nuoresta iästä huolimatta Proxima Finland asiakkaat löytävät hyvin meille. Olemme saaneet asiakkailta paljon kiitosta nopeasta hoitoon pääsystä ja asiakkaan huomioivasta palvelusta. Takaamme asiakkaillemme hoitoonpääsyn 24h sisällä ja se on yksi kilpailueduistamme suhteessa muihin fysioterapiayrityksiin nähdeen. Olemme panostaneet siihen, että asiakkaat löytävät Proxima Finlandin silloin, kun he apua tarvitsevat. Toimit Puls och Träning -kuntosaleilla Tampellan ja Kalevan toimipisteissä. Asiakaskunta tulee kuntosalien omista asiakkaista ja uusista jäsenistä. Voit toimia myös erilaisissa promotilaiksuuksissa ja Avoimissa Ovissa.

Palkkaus: Provisio

Työajat: Täyspäivätyö. Työvuorot on joustavasti ja tarpeen mukaan sovittavissa.

Tarjoamme sinulle:

 • Paikan hyvässä työympäristössä, jossa sinulla vastuuta ja vapautta.
 • Valmennusta ja sparrausta oman toimintasi kehittämisessä ja asiakkaiden hankinnassa.
 • Valmiita asiakassuhteita ja verkostoja.
 • Me hoidamme hoitohuoneet ja välineet niihin.

Odotamme sinulta:

 • Oman ammatillisen perusosaamisen on tärkeä olla hyvällä tasolla, lisäksi olet valmis kehittämään itseäsi eteenpäin.
 • Työskentelet tavoitteellisesti, osaat arvioida oman toimintasi kehittymistä niin liiketoiminnan, kuin ammatillisella tasolla.
 • Olet valmis tarkastelemaan kriittisesti omaa toimintaasi ja kehittämään palvelusi laatua.
 • Teet aktiivista asiakashankintaa itsenäisesti ja yhdessä yhteisissä tapahtumissa ja kampanjoissa
 • Olet rohkea, valmis epäonnistumaan ja oppimaan uutta.

Olemme nuorekas ja aktiivinen porukka, joka ei pelkää kehittää ja kokeilla uutta. Olethan avoin uusille asioille ja pyrit kehittämään itseäsi työn ohessa. Kaipaamme joukkoomme yrittäjähenkisiä yksilöitä ja hyviä tyyppejä. Lähetä meille avoin hakemus, jossa kerrot itsestäsi, kokemuksestasi sekä mahdollisista työaikatoiveista ja aloittamisajankohdasta. Hakemus voi olla video, tekstiä, kuvia tai mitä keksitkään. Liitä hakemukseesi CV. 

Lähetä mahdolliset kysymykset osoitteeseen: arttu@proximafinland.fi

Kutsumme hakijoita haastatteluun hakemusten perusteella ja täytämme paikat sopivien henkilöiden löydyttyä.

HAKEMUSPROSESSI

 1. Lähetä hakemus
 2. Teemme valinnat haastatteluihin viikon sisällä ja lähetämme sinulle lisätehtävän, joka tulee olla tehtynä ennen haastatteluun tuloa.
 3. Haastattelu ja työnäyte
 4. Valinnat