FysioValmennus – Alkukartoitus

39.00

Kattavan haastattelun avulla fysioterapeuttimme kartoittavat mahdollisen vamman merkityksen liikkumiseen, terveystilanteesi, tavoitteesi ja valikoivat sinulle sopivimmat testit ja tutkimukset. Laadimme myös testistön, jolla voimme seurata kehittymistäsi juuri sinulle tärkeillä osa-alueilla. Haastatteluun varataan aikaa noin 30-45 minuuttia.

Osasto:

Kuvaus

Fysiovalmennus sopii sinulle, joka tavoittelet parempaa kuntoa, turvallista painonhallintaa tai haluat helpottaa arjessa jaksamista ja nauttia liikkumisesta. Fysiovalmennuksessa keskityt harjoittelemaan turvallisesti ja tehokkaasti fysioterapeuttimme asiantuntevassa ohjauksessa.

Haluamme tukea sinua elämänmuutoksissa ja opastaa kohti terveellisiä elämäntapoja. Otamme ohjauksessamme huomioon sekä henkisen että fyysisen jaksamisesi ja pyrimme tekemään arjestasi mahdollisimman helppoa ja kivutonta.

Valmennukseen sisältyy aina alkukartoitus, joka koostuu fysioterapeuttisesta tutkimuksesta sekä tavoitteiden asettamisesta sinun toiveidesi perusteella, mahdolliset vaivasi huomioonottaen. Terapeuttisen harjoittelun vaikuttavuutta ja kehitystä seurataan säännöllisin väliajoin toteutettavien väli- ja loppututkimusten avulla.

Lisätiedot

Paino 0.1 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “FysioValmennus – Alkukartoitus”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *