Fysiovalmennus sopii sinulle, joka tavoittelet parempaa kuntoa, turvallista painonhallintaa tai haluat helpottaa arjessa jaksamista ja nauttia liikkumisesta. Fysiovalmennuksessa keskityt harjoittelemaan turvallisesti ja tehokkaasti fysioterapeuttimme asiantuntevassa ohjauksessa.

Haluamme tukea sinua elämänmuutoksissa ja opastaa kohti terveellisiä elämäntapoja. Otamme ohjauksessamme huomioon sekä henkisen että fyysisen jaksamisesi ja pyrimme tekemään arjestasi mahdollisimman helppoa ja kivutonta.

Valmennukseen sisältyy aina alkukartoitus, joka koostuu fysioterapeuttisesta tutkimuksesta sekä tavoitteiden asettamisesta sinun toiveidesi perusteella, mahdolliset vaivasi huomioonottaen. Terapeuttisen harjoittelun vaikuttavuutta ja kehitystä seurataan säännöllisin väliajoin toteutettavien väli- ja loppututkimusten avulla.

FysioValmennus – Alkukartoitus
FysioValmennus – Alkukartoitus
Kattavan haastattelun avulla fysioterapeuttimme kartoittavat mahdollisen vamman merkityksen liikkumiseen, terveystilanteesi, tavoitteesi ja valikoivat sinulle sopivimmat testit ja tutkimukset. Laadimme myös testistön, jolla voimme seurata kehittymistäsi juuri sinulle tärkeillä osa-alueilla. Haastatteluun varataan aikaa noin 30-45 minuuttia.
not rated 39.00 Lisää ostoskoriin